Naše poslanstvo je stalno delo pri oblikovanju in razvoju prvovrstnih kvalitetnih  tehnologij, kar stalno izvajamo skupaj z našimi strankami – z nudenjem rešitev in storitev z izjemno visoko natančnostjo in zanesljivostjo tehnologij preko visoko usposobljenih in motiviranih zaposlenih. Naša vizija je postati prva izbira partnerja pri uvajanju, podpori in optimizaciji in  vsakodnevnem delu visoke proizvodne tehnologije. Vodilo je stalno prizadevanje v trajnem delovanju in dobičkonosnosti.

MAKINO je mednarodno podjetje, ki je prisotno globalno po celem svetu. MAKINO Europe Vam nudi tehnologije na najvišjem tehničnem nivoju. V našem programu imamo horizontalne in vertikale obdelovalne centre za trdo in grafitno rezkanje, kot tudi potopne erozije in žično erozije. Ponudimo Vam tudi visoko natančne brusilne stroje. Posebna odlika podjetja Makino je tehnično – razvojna podpora naših kupcev.

Podjetje MAKINO ima zelo dolgo tradicijo. Podjetje Makino je bilo ustanovljeno leta 1937 in deluje globalno po celem svetu. Omeniti je potrebno, da je Makino izdelal prvi CNC obdelovalni stroj na Japonskem.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in globalni prisotnosti,  MAKINO lahko nenehno razvija vse proizvodne tehnologije. Iz tega lahko ponudimo visoko razvite izdelke in inovativne tehnologije v najvišjem tehničnem segmentu.

Ponudimo Vam lahko stroje na področju orodjarstva, produkcijske obdelave izdelkov, letalstva in mikro obdelave. Vse naše tehnologije se uporabljajo za izdelavo najzahtevnejših aplikacij. Vse projekte Vam Makino lahko izdela na ključ.

Makino tehnologije: